OVERZICHT MOOISTE FIETSARRANGEMENTEN OP TERSCHELLING

Fietsarrangement Terschelling

Een weekendje weg naar Terschelling alleen al is heerlijk. Maar als je nou ook nog eens een heerlijk fietsarrangement voor jezelf zou kunnen boeken, dan zou je dat niet na moeten laten. Terschelling is een heerlijk eiland om op de fiets te gaan ontdekken. Wij zetten de mooiste fietsarrangementen op Terschelling voor je op een rij.

Op Terschelling kan je prachtig fietsen, mooi aangelegde fietspaden door de duinen, bossen en langs zee. Pak de boot vanaf Harlingen en start jouw ‘fietsvakantie’ op Terschelling.
Verblijf in in een luxe appartement op Terschelling. Ontdek het heerlijke waddeneiland op de fiets. Met ruim 80 kilometer aan fietspaden zit je op Terschelling helemaal goed! Lees meer over het fietsarrangement bij Residence Terschelling.
Kom volledig tot rust na een dagje fietsen in dit luxe vakantiehuis op Terschelling. Lees meer..

Beleef Terschelling tijdens een fietsarrangement

Natuurlijk is het ook toegestaan om je te verplaatsen met de auto op Terschelling, maar natuurlijk is het zo dat je meer kan genieten van het eiland als je je op de fiets gaat verplaatsen. Wat kun je allemaal zien en beleven dan als je een fietsarrangement Terschelling zou boeken?

Ontdek dit Waddeneiland op de fiets

Als je voor je weekendje Terschelling kiest voor een verblijf met een fietsarrangement, dan kun je rekenen op een paar heerlijke fietsen en prachtige routes die je af kan leggen op het eiland. Deze fietsroutes zullen je langs alle bezienswaardigheden van het eiland leiden.

Hoe kun je het ware eilandgevoel beleven?

Bij aankomst met de Boot in West Terschelling kom je meteen in een hele gezellige dorpskern terecht waar je meteen ook allemaal leuke winkeltjes en restaurantjes tegenkomt. Ook de Brandaris, de vuurtoren van het eiland kom je daar tegen.
Als je eerst naar je verblijf gaat om in te checken kun je meteen de fietsen ophalen. Eenmaal daar aangekomen kun je na het settelen op de kamer meteen lekker naar buiten gaan en eropuit gaan met de fiets. Er is zoveel moois en leuks te zien dat je geen tijd verloren moet laten gaan.

Tip: huur een luxe huisje terschelling voor 2 personen. Bekijk ook ons overzicht last minute Terschelling.

Het verkennen van het eiland op de fiets

Met je plattegrond en fietsroutes op zak fiets je heerlijk langs de westkant van het eiland. Je komt dan door een afwisselend landschap van duinen en bos heen. Als je deze weg vervolgt kun je na het afleggen van een route van 12 kilometer op de fiets aan de Oostkant van het eiland zijn aangekomen. Eenmaal aangekomen aan de Oostkant van Terschelling kom je op het meest brede strand dat je kunt vinden op Terschelling. Maak een heerlijke wandeling en waai even lekker uit als je toch al lekker op het strand bent. Als dit geen ultieme eilandervaring is. Na de wandeling op het strand kun je bij een van de stand tenten genieten van een lekker hapje en drankje om vervolgens je route weer te kunnen vervolgen. Neem dan een kijkje in het dorp Midsland genaamd.

Wat is er te doen in Midsland

In Midsland kun je gezellig gaan winkelen of leuk ergens iets gaan eten of drinken. Ook zou je er kunnen kijken voor een leuk aandenken aan je verblijf met fietsarrangement op Terschelling. Na het bezoek kun je via de zuidkant van het eiland terug fietsen naar je verblijf.
Tijdens deze fietsroute kom je langs allemaal weilanden en je kunt er als het getij goed is ook allemaal verschillende vogels tegenkomen. Tijdens deze route kun je genieten van het prachtige uitzicht over de Waddenzee. Dit was pas een eerste dag, laat staan wat de volgende dag je nog kan brengen met je fietsarrangement Terschelling.

Tip: bekijk ook een fietsarrangement Veluwe of een fietsarrangement Achterhoek.