OVERZICHT MOOISTE FIETSARRANGEMENTEN IN DE ACHTERHOEKOP DE VELUW

Fietsarrangementen in de Achterhoek

Lekker er even tussenuit naar de rust van de achterhoek. Natuurlijk zou je ervoor kunnen kiezen om je fiets achter de auto te binden, maar als je dat een gedoe vindt, dan zou je er natuurlijk ook voor kunnen kiezen om een fietsarrangement te boeken. In de achterhoek heb je meerdere prachtige routes die je kan fietsen. We zetten de mooiste fietsarrangementen in de Achterhoek voor je op een rij. 

3 of 4 daags fietsarrangement in de Achterhoek

Ontdek de achterhoek op de fiets tijdens dit 3,- of 4-daagse fietsarrangement. Incl. overnachtingen, gratis routes en lunchpakket. Lees meer. 

Fietsarrangement achterhoek

3 of 4 daags fietsarrangement in de Achterhoek

Kies voor 2 of 3 overnachtingen incl. ontbijt en 1 keer een heerlijk 3-gangen diner. Je ontvangt gratis fietsroutes én een lunchpakketje. Lees meer over dit fietsarrangement van Fletcher. 

Fletcher hotels

Fletcher Fietsarrangement door de Achterhoek

4 dagen fietsen van hotel naar hotel in de Achterhoek. Met het Klavertje Vier Arrangement van Fletcher volg je ene prachtige route. Lees meer over dit fietsarrangement.

Fietsarrangement in Lochem

Verblijf dit gerenoveerde hotel te midden van de Lochemse bossen. De perfecte locatie voor een heerlijk fietsarrangement in de Achterhoek. 

Fletcher hotels

4-daags Fietsarrangement - Verblijf in 3 Fletcher Hotels

Fiets van hotel naar hotel met dit fietsarrangement in de Achterhoek. Fiets van Lochem naar Zutphen. Lees meer over dit fietsarrangement. 

Beleef de achterhoek tijdens een fietsarrangement

Zonder fiets in de achterhoek, dan mis je veel mooie plekken waar je met de auto minder snel terecht zal komen en op de fiets juist wel. Maar hoe ziet een fietsarrangement achterhoek er dan uit?

Wat is een fietsarrangement?

Een fietsarrangement is een boeking voor een hotel of appartement, waarbij je fietsen inbegrepen hebt. Door fietsen bij je boeking te kiezen, kun je je op de fiets verplaatsen door de omgeving Op deze manier zul je geen plekje overslaan van de omgeving waar je je bevind. Een heerlijke tocht op de fiets met je wind door de haren. In de achterhoek fiets je dan heerlijk door de natuur heen. In de achterhoek heb je de mogelijkheid om verschillende fietsarrangementen te boeken. Vaak krijg je dan bij de boeking in al verschillende prachtige fietsroutes om te gaan fietsen in de omgeving.

Waar moet je aan denken bij een fietsarrangement achterhoek?

In de achterhoek kun je kiezen voor een fietsarrangement waarbij je op een en dezelfde locatie verblijft en van waar je dan ook allemaal leuke plaatsen en bezienswaardigheden kunt bezoeken. De routes die je dan kunt fietsen brengen je door de mooie landschappen heen naar de plaats van bestemming.
Daarnaast zou je ook kunnen genieten van een fietsarrangement waarbij je van hotel naar hotel gaat. Hierbij bezoek je dan ook verschillende plaatsen en zul je ook nog eens in verschillende plaatsen overnachten. Op deze manier kun je nog meer genieten van de prachtige omgeving van de achterhoek.

Wat kun je allemaal doen in de achterhoek?

Als je van musea houdt zit je in de achterhoek helemaal goed. Er zitten verscheidene musea die je zou kunnen bezoeken. Met je fiets van museum naar museum kan je een hele leuke dag uit opleveren.

Naast de vele musea kun je ook verschillende kastelen en landgoederen bezoeken. Voor even waan je je dan in een ware sprookjeswereld. En voel je je voor even een echte prins op prinses. Of leer meer van de geschiedeins van zo een kasteel of landgoed. De verhalen zijn vaak erg indrukwekkend.
Dan is er ook nog de recreatie op het water. Je zou heerlijk kunnen genieten van een rondvaart, zwemmen in een natuurwater of je kunt er lekker een bootje huren en een stukje gaan varen door de prachtige natuur van de achterhoek.

Ben je graag actief, dan zou je ook de hanzensteden en de vestingsteden in de achterhoek kunnen bezoeken. Iedere stad heeft zo zijn eigen verhaal en geschiedenis. Tijdens het bezoek van een van deze steden kun je genieten van een lekker hapje of drankje op een van de leuke knusse terrasjes die je daar vaak wel kunt vinden.

Tip: bekijk ook de fietsarrangementen op de Veluwe.