OVERZICHT MOOISTE HOTELS MET HOND OP DE VELUWE

Hotel op de Veluwe met hond

Kan jij je niet voorstellen op vakantie te gaan zonder jouw trouwe viervoeter? Logisch! Bekijk het overzicht hotels op de Veluwe waar honden zijn toegestaan.

Maak een heerlijke wandeling over de Veluwse heide met jouw hond, kom volledig tot rust in de bossen en geniet van de prachtige natuur.  Wij hebben de mooiste hotels op de Veluwe met hond voor je op een rij gezet.

Hotel veluwe met hond
hotel met hond veluwe fletcher epe zwolle

Hondvriendelijk Fletcher hotel in Epe

Midden in de bossen in het gezellige Epe vind je een hondvriendelijk Fletcher hotel. Ga er heerlijk op uit in de bossen, ontdek de kleurrijke heide of ontdek de Veluwse stad Apeldoorn op slechts 15 min rijden. Bekijk dit hotel geschikt voor honden midden op de Veluwe. 

Van Der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharal

Luxe overnachten met je trouwe viervoeter in een 4-sterren Van der Valk Hotel? Dat is geen probleem bij de Cantharel in Apeldoorn. Wandel direct de heerlijk bossen in met je hond. Of ontdek de prachtige heide in de nabije omgeving. Dit prachtig gelegen hotel midden op de Veluwe is perfect voor een heerlijk weekend met je hond. 

hotel met hond veluwe fletcher Eerbeek

Karakteristiek Landgoed hotel - Hotel met hond

Sprookjesachtig genieten in aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom? Boek dit heerlijk en sfeervolle hotel, gevestigd in een 14-eeuw landhuis. Je trouweviervoeter is ook welkom in het hotel en kan vast niet wachten om de Veluwe te ontdekken. 

Hotel Veluwe met hond

Van der Valk hotel - Arnhem Veluwe

Dit gezellige Van der Valk Hotel in Arnhem ligt aan de rand van het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Het Veluwse hotel is ook geschikt voor honden. Ga erop uit met je hond en kies voor één van de vele wandelroutes in de prachtige omgeving. 

Koninklijk genieten in Hotel Bilderberg

Koninklijk genieten samen met jouw hond in Bilderberg Hotel De Keizerskroon. Dit prachtige 4-sterrenhotel is gelegen naast Paleis Het Loo. Geniet van de bosrijke omgeving en de Veluwe. Bekijk het hotel met hond op de Veluwe. 

HOtel veluwe met hond

4-sterren NH Hotel Veluwe Sparrenhorst

Wil je de Veluwe ontdekken? Dan is Nunspeet een perfecte uitvalsbasis. In dit heerlijke hotel  midden op de Veluwe zijn honden ook welkom. Geniet met je trouwe viervoeter van de bossen, de heide en de rust!

HOtel hond veluwe

Mode Deisn Hotel Modez - Hotel Veluwe

Geniet van een weekendje weg op de Veluwe met je hond in dit designhotel in Arnhem. Arnhem is het hart van de Hoge Veluwe. In dit goed beoordeelde hotel op de Veluwe zijn honden toegestaan. 

Hotel met hond Veluwe

Ben jij een echte hondenliefhebber? Kan jij je voorstellen dat je je trouwe maatje naar een hondenopvang zou moeten brengen als jij op vakantie gaat? Voor een echte dierenvriend moet dat een ontzettend nare gedachte zijn. Het feit dat jij naar een fantastisch vakantiehuis op de Veluwe gaat om van je welverdiende vakantie te genieten, terwijl jouw viervoeter achter moet blijven in een hondenopvang. Het is nog maar de vraag of je dan wel écht kunt genieten van je vakantie, omdat je hart en hoofd toch bij je hond zijn. Hoe fijn is het daarom dat er huisdiervriendelijke vakantiebestemmingen zijn?!

Op vakantie met je trouwe viervoeter

Of je nu samen met je partner, je gezin of alleen met je hond op vakantie wilt, je hond biedt gezelligheid en een gevoel van veiligheid. Vooral als je alleen met je hond bent, zal je niet snel de keuze maken om op vakantie te gaan wanneer je hond niet mee mag. Want wat heb je nu alleen in een hotel of vakantiehuis op de Veluwe te zoeken? Hoe ontspannen is een vakantie voor een mens alleen? Ja, er zullen ongetwijfeld mensen bestaan die het heerlijk vinden, maar wat als jij nu niet in die categorie valt? Dan ga je op zoek naar een hotel waar honden zijn toegestaan. Zodat je straks samen op vakantie kan met je trouwe maatje. Dan laat jij hem net zo min in de steek als dat hij jou ooit zou doen en je zoekt een fijn hotel op de Veluwe om met je hond vakantie te vieren.

Fletcher hotel Veluwe met hond

Gelukkig bestaan er hele fijne vakantiehuisjes, campings en hotels, zoals bijvoorbeeld een Fletcher hotels waar honden zijn toegestaan. Ben je op zoek naar een hotel met hond Veluwe? Bekijk dan de Fletcher hotels. Hier zijn honden toegestaan.

Droomvakantie: hotel met hond Veluwe

Denk aan de wijde, uitgestrekte kust of aan een prachtig hotel op de Veluwe met je hond, tussen de oneindige hoeveelheid bomen. Samen wandelingen maken, de geur van dat stukje pure natuur inademen en genieten van de vrijheid die jullie samen ervaren! Vind een hotel waar honden zijn toegestaan en ga samen naar een hotel op de Veluwe met je hond.

Aanbod hotels met honden

Er is gelukkig genoeg keuze, zo zijn Fletcher hotels diervriendelijk. Het is een hotel waar honden zijn toegestaan op de hotelkamer, mits ze niet blaffen als ze alleen worden gelaten. Al worden in een Fletcher hotel honden toegestaan, het is niet toegestaan om je hond op het bed te laten liggen.

Hotel met hond in bos 

Hoe lekker zou het zijn om naar een hotel te gaan met je hond op de Veluwe, tussen de bossen, in de vrije natuur? Op hotel met je hond op de Veluwe, je favoriete stukje natuur, waar je helemaal tot rust komt, terwijl in het hotel honden ook zijn toegestaan. Dát is pas echt vakantie!

Hotel Veluwe met hond

Wil jij naar een hotel op de Veluwe met je hond en een zwembad bij het hotel hebben? Ook dat kan, er bestaan namelijk ook zoiets als een hotel met honden toegestaan, terwijl het hotel ook nog eens in bezit is van een zwembad. Als je naar een hotel op de Veluwe gaat met je hond en het zwembad wilt gebruiken, houd er dan rekening mee dat je hond op je kamer zal moeten blijven.

Tip: Bekijk hier de mooiste boutique hotels op de Veluwe.

Welk hotel op de Veluwe boek jij met je hond?

Na deze tijd van binnen zitten willen we er wel weer eens uit. In de afgelopen maanden was het niet voor zichzelf sprekend dat we buiten Nederland op vakantie gingen. We vonden de vakantiebestemmingen in ons eigen land massaal weer uit. Zo vonden we ook weer een hotel op de Veluwe om met onze hond naartoe te gaan. Als je van je huisdier en van de Veluwe houdt, vind je namelijk vanzelf een hotel om met je hond op de Veluwe te kunnen verblijven. Een diervriendelijk hotel om met je hond de Veluwe te bezoeken lonkt uiteindelijk meer dan je trouwe viervoeter in een hondenopvang achter te laten. Maak dus snel een keuze en vind een hotel om met je hond de Veluwe te gaan verkennen. Welk hotel met hond op de Veluwe bezoek jij?